(Magyar) Munkaidő nyilvántartás, jelenléti ív, bérszámfejtés

Przepraszamy, ten wpis jest dostępny tylko w języku Magyar, English, Română i Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Az AETRControl tachográfadat kiértékelő rendszer automatikusan elkészíti a gépjárművezető havi munkaügyi kimutatását, figyelembe véve a hatályos munkaügyi jogszabályokat. A munkáltató a jogszabályok figyelembevételével az alábbiakat állíthatja be a gépkocsivezetővel kötött munkaszerződésnek, illetve a kollektív szerződésnek megfelelően:

  • munkaidőben végzett tevékenységtípus,
  • éjszakai munkavégzés kezdete és vége,
  • éjszakai munkaórák száma,
  • havi és/vagy heti munkaidőkeret,
  • pihenő- és szabadnapok száma.

A rendszer a havi munkaügyi jelenléti ívet a beállításoknak megfelelően készíti el. Hetente összesíti a munkaidőkeret-felhasználás mértékét, illetve a hónap végén jelzi az adott időszakra még felhasználható munkaidőkeretet.

Szabadságnyilvántartásra és egyéb munka felvételére is lehetőséget biztosítunk segéd programunk segítségével.

A kimutatás elektronikusan továbbítható a bérszámfejtésnek.

AETRControl tachográfadat kiértékelő rendszer előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatás.

Hívjon minket! +36204100035 (H -P, 8:00 – 16:00)

A jelenléti ívben az alábbi adatok jelennek meg

Táblázat formájában:

Munkaidő kezdete/vége – vezetési idő – egyéb munka – megszakítás – rendelkezésre állás – munkaszünet – éjszakai munka – össz. munkaidő-túlóra

Összesítésre kerül a fenti adatokon túlmenően a vasárnapi és hétvégi munka, munkaidőkeret, betegállomány, szabadság, fizetés nélküli szabadság.

Német, osztrák, olasz, francia, holland, dán minimálbér, kiküldetési díjak

Az AETRControl a járműbe szerelt műholdas flottakövető adatai segítségével hitelesen kimutatja az adott országban végzett, a minimálbér számításához szükséges munka idejét.

Bérszámfejtés

Az AETRControl rendszer többfajta kimenetet biztosít a bérszámfejtési rendszerekhez.

A rendszer biztosítja a hónap elejei zárást, még abban az esetben is, ha néhány járművezető kártyája még nem lett kiolvasva.

Ebben az esetben lehetőség van az ismeretlen munkanapok meghitelezésére, aminek a kiegyenlítése a következő hónapban megtörténhet.

  • Excel formátumú interfész bérszámfejtő rendszerekhez.
  • Excel interfész “Kulcs-Soft” bérelszámolási rendszerhez.

 

Kérje ajánlatunkat                                                                                      Tesztre jelentkezés

Hívjon minket! +36204100035 (H -P, 8:00 – 16:00)

Select your currency
HUF Forint
EUR Euro