(Magyar) Tachográf adatkiértékelő

Przepraszamy, ten wpis jest dostępny tylko w języku Magyar, English, Română i Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Az AETRControl egy internet alapú előfizetéshez kötött tachográfadat kiértékelő rendszer, amely a tachográfkorongok a G1, G2 gépjárművezetői kártyák, valamint a G1 és G2 típusú tachográfok adatait az előírásoknak megfelelően értékeli ki és elkészíti a munkaidőnyilvántartását.

Töltse fel hozzánk gépjárművezetői és tachográfadatait, próbálja ki rendszerünket 30 napig díjmentesen!

Az AETRControl rendszer előnyei:

 • Az adatok kiolvasása, feldolgozása egyszerű, gyors, kényelmes és költséghatékony.
  járművezetői kártyák olvasása gyakorlatilag automatikusan, a korongok beolvasása és kiértékelése fél-automatikusan, a vállalkozás már működő logisztikai folyamataihoz igazodva történhet.
 • Az értékelés egyben oktatási anyag is – egyszerű, áttekinthető, érthető; így a gépkocsivezetők fogékonyabbak a befogadására.
 • Az AETRControl használata többletmunkát, többletszemélyzetet vagy „többletberuházást” nem igényel, a rendszer gyors, kezelése rendkívül egyszerű.
  Az internet-alapú rendszer és a költséghatékony mobil járművezetői kártyaolvasó azt is lehetővé teszi, hogy a járművezetők telephelytől távol, akár külföldről is feltölthessék kártyáik adatait. A letöltések miatt nem kell visszarendelni a járművet és a járművezetőt a telephelyre (idő- és üzemanyag-megtakarítás).
 • A vezetési és pihenőidők a kártyaadatok és a jogszabály elemzése alapján percre pontosan megtervezhetők, a rendkívül gyors kártyakiolvasásnak és -kiértékelésnek köszönhetően akár naponta többször is.

Kérje ajánlatunkat!                                                                                    Tesztre jelentkezés

Hívjon minket! +36204100035 (H -P, 8:00 – 16:00)

A kiértékelő rendszer komplex, az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

 • Szabálysértések jegyzőkönyvezése a vonatkozó jogszabályok kezelésével
 • Munkaidő nyilvántartás elkészítése, szabadság nyilvántartás stb…
 • Tevékenység igazolólap (szabis papír) elkészítése
 • Vezetői kártya, tachográf letöltési lehetőség mobil telefonnal
 • Osztrák, Német, Francia, Olasz, Holland, Dán minimálbér kimutatás automatikusan (opció)
 • Kiküldetési napi díj számítás automatikusan (opció)
 • Vezetési és pihenőidő tervezés web felületen (opció)
 • Vezetési és pihenőidő vezénylés mobil telefonnal (opció)

Egyéb szolgáltatás: AETR jogszabályoktatás, ellenőrzések esetén fellebbezések elkészítése, jogi segítségnyújtás

Az AETRControl rendszer kezeli a speciális jogszabályokat, valamint a MOBILITÁSI CSOMAG részeit is.

Az AETRControl rendszert jelenleg közel 3000 vállalkozás használ és több mint 30000 gépkocsivezetőt értékeli ki másodpercek alatt.

Az előfizetés gépjárművezető darabszámhoz kötött.

Szabálysértések feltárása, jegyzőkönyvezés

A digitális gépjárművezetőikártyán szereplő adatokat le kell tölteni egy kártyaolvasó (link) segítségével.  Az adatok letöltése után (kb 30 sec), a honlapunkra belépve már el tudja készíteni a szabálysértési riportot (jegyzőkönyvet).

Analóg korongok esetén azokat gyors és felhasználóbarát szoftverünkkel szkennelje be és továbbítsa automatikusan a feldolgozórendszerünk felé. Ezt követően a honlapunkra belépve már el tudja készíteni a szabálysértési riportot (jegyzőkönyvet).

Szabálysértési Riport

Az ön munkaidő-ráfordítása egy gépkocsivezető esetén nem több mint 1 perc.

A gyorsaságnak, felhasználóbarát kezelésnek köszönhetően nem szükséges többletszemélyzet a rendszer üzemeltetéséhez.

Kérje ajánlatunkat!                                                                                    Tesztre jelentkezés

Hívjon minket! +36204100035 (H -P, 8:00 – 16:00)

Select your currency
HUF Forint
EUR Euro